Van Delden Bouw
Woningbouw restauratiebedrijven
Bouwbedrijven
Woningbouw verbouwingen
Bouwbedrijven
Woningbouw panelenbouw Woningbouw
Bouwbedrijven
woningencompl.gif
Burgerwerk bedrijfspanden Burgerwerk
Aanbouw
Burgerwerk landhuizen Burgerwerk
Aanbouw
Bouwen utiliteitsbouw Bouwen
Aanbouw
Bouwen stukadoorswerk Bouwen
Aanbouw
Aannemersbedrijven
Aannemers Aannemers Aannemers Aannemers
woningbouw

Op het moment dat u gaat denken over het laten bouwen van een nieuwe woning, staat u aan het begin van een heel bijzondere periode. U gaat op zoek naar een droomplekje en in uw gedachten 'schetst' u alvast de contouren van uw nieuwe huis. Modern, klassiek, alle functionele ruimtes op de begane grond, wellicht is die lang gewenste hobby-kamer realiseerbaar, kortom: u stelt een programma van eisen op.
Een plezierig spannende periode en Van Delden Bouw is van mening dat dat ook zo moet blijven. Tot aan de laatste oplevering toe moet de voorbereiding en de werkelijke uitvoering een aangenaam en zorgenloos proces zijn.

Heldere afspraken
Van Delden Bouw vertaalt uw wensen in een woning op maat. Met creatieve oplossingen, gedegen vakmanschap en hoogwaardige bouwtechnieken. Met heldere afspraken over uitvoering, budget en oplevering. En stelt zich daarbij op als een adviseur die oplossingen en suggesties aandraagt en daarmee ook in dit opzicht een belangrijke constructieve bijdrage levert. Het bedrijf heeft ruime ervaring met het werken in bouwteamverband. De opdrachtgever wordt daarbij gedurende het gehele proces volledig en helder geïnformeerd. Het voordeel is dat er gewerkt wordt met een open begroting waarbij veranderingen in het ontwerp onmiddelijk worden doorgerekend en gerapporteerd. Zo houdt u optimaal controle op de bouw en het budget.
Wenst u voor de planfase en controle op de uitvoering een architect in de arm te nemen? Geen punt, Van Delden Bouw heeft een even rijke ervaring met aangenomen werk.

Verbouw
Nieuwe droomwensen kunnen uiteraard ook gerealiseerd worden door een al of niet ingrijpende ver- of aanbouw. Ook dan bent u bij Van Delden aan het goede adres. Eventueel onder regie van een architect voeren de vakmensen van Van Delden Bouw uw verbouwwensen probleemloos uit. Ze realiseren zich daarbij dat de dagelijkse gang van zaken binnen uw gezin zo min belast mag worden.

^