Aannemers
Utiliteitsbouw VCA
bouwbedrijf
utiliteitcompl.gif bouwbedrijf ASSEN klein.jpg bouwbedrijf
bouwbedrijf
bouwbedrijf scan dorp klein.jpg bouwbedrijf
houtbewerking
Aannemers Utiliteitsbouw Aannemers
Veendam
Aannemers bouwmaterialen Aannemers
timmerfabrieken
Aannemers bibliotheek Aannemers
Groningen
bouwbedrijf GGZ_Borger klein.jpg bouwbedrijf
bouwbedrijf
restauratiewerk
aanemersbedrijf aannemingsbedrijf bouwbedrijf bouwkundig onderhoud
Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw vormt een belangrijk segment voor Van Delden Bouw. De brede ervaring die het bedrijf heeft met diverse bouwmethoden wordt daarbij volledig aangewend. Als geen anderen weten de medewerkers dat utiliteitsbouw vraagt om een strakke organisatie en een goede begeleiding tijdens het gehele bouwproces; van het eerste idee tot en met de laatste oplevering. Maar ook om flexibiliteit, inlevingsvermogen en prestatiegerichtheid.

In bouwteam-verband
In veel gevallen fungeert Van Delden Bouw bij de bouwteamontwikkeling als hoofdaannemer. In die functie wordt er gestreefd naar een nauwgezette voorbereiding en professionele organisatie, waardoor de opdrachtgever nauwelijks omkijken naar het bouwproces heeft.
Om de kwaliteit van het uiteindelijke resultaat te kunnen garanderen, blijft de projectleider van tijdens het hele traject aanspreekbaar en verantwoordelijk. Ook als andere specialisten erbij worden betrokken.

Functionaliteit is een belangrijk aandachtspunt bij utiliteitsbouw. Door goede notie te nemen van de wensen van de opdrachtgever en de gebruikerseisen diepgravend met hem door te spreken, worden maatoplossingen aangedragen. Daarnaast worden duidelijke afspraken gemaakt.  Die helderheid draagt bij dat aan alle verwachtingen wordt voldaan en bestendigd hopelijk de duurzaamheid van de relatie die Van Delden Bouw met haar opdrachtgevers wenst te onderhouden.