woningvoorraad
Verbouw Wak.-L1.jpg
Sappemeer
Verbouw verbouwen Verbouw
Veendam
Restauratie koepelkerk.jpg Restauratie
Groningen
Restauratie Borgercie-Visser.jpg Restauratie
Kielwindeweer
restauratiehelder.gif
Renoveren restauratie Renoveren
Wildervank
Restauratie verbouwen Restauratie
Wildervank
Renoveren Verbouw Renoveren
Verbouwingen
elementenbouw
timmerfabrieken timmerfabriek timmerfabrieken timmerfabriek
verbouw.jpg

Aan het restaureren van monumentale panden gaat vaak een grondige voorbereiding vooraf. Simpelweg omdat restauratie méér is dan herstel en terugbouwen. Het is een kwestie van organiseren om alle benodigde originele materialen te verzamelen en om nieuw bouw- en inbouwmateriaal aan te passen aan het te restaureren object. Interesse in het verleden en in oude bouwmethoden is een absolute voorwaarde om in deze sector verantwoord actief te zijn. Net zoals het in huis hebben van ouderwets ambachtelijk vakmanschap.  Dan pas is het mogelijk om oude gebouwen met hun  specifieke detailering terug te brengen en in oude glorie te herstellen.

Eigen werkplaats
Van Delden Bouw heeft die kennis en vakmanschap in huis en combineert deze met een grote passie voor historische bouwkunst. Dat heeft ertoe geleid het het bedrijf zich in de loop der jaren ook ging richten op de restauratie en renovatie van monumentale panden. Grote troef daarbij is een ruime werkplaats waar werken op houtbewerkingsmachines wordt afgewisseld met meesterlijk handwerk.
Door een grote verscheidenheid aan restauratieprojecten kan Van Delden Bouw zich oprecht een echte restauratie-aannemer noemen, die opdrachtgevers ook wegwijs kan maken in subsidie-land. Of het nu gaat om rijks-, provinciale-, gemeentelijke monumenten of beeldbepalende panden in beschermde stads- of dorpsgezichten: Van Delden Bouw is op de hoogte van de diverse subsidieregelingen en spelregels.